Info announcement:
William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery William & Thomas Bakery
Doprava

Doprava

Vyberte možnost
William & Thomas

Pracujeme rukama, pečeme srdcem

Od mouky až po pec, v každé pekárně pečeme čerstvé pečivo přímo na místě

V každé naší pekárně se pečivo rodí přímo na místě. Vzniká pod rukama našich pekařů několikrát denně, ze surovin od lokálních dodavatelů. Nese tak chuť čerstvého českého másla a nutričně bohaté mouky z českých polí. Práce s takovou moukou je náročnější, protože se s každou sklizní chová jinak.

Právě to nás však nutí být pozorní, nepolevit a přizpůsobit postup těstu, ne naopak. Díky tomu u nás nevznikají unifikované bochníky, ale živé pečivo s výraznou chutí.

William & Thomas
Vánoce u Viléma a Tomáše Ručně pletené vánočky z poctivého těsta, plné másla a mandlí. Nebo domácí džemy z čerstvého ovoce, oříškové pomazánky či křupavé granoly? Vybrali jsme pro vás dárky, se kterými potěšíte každého milovníka dobrého jídla. Seženete je v našich pekárnách nebo si je můžete nechat doručit přímo až ke dveřím.
William & Thomas William & Thomas William & Thomas
Francouzská tradice

Ochutnejte naše croissanty, bagety a kváskové chleby inspirované francouzskou tradicí, která je proslulá svým důrazem na kvalitní suroviny a čas, který pekaři výrobě dávají.

O stejné péči je to i v našich pekárnách. Každému kusu pečiva věnujeme tři dny, než se od prvotního zadělání dostane k vám. Využíváme metodu pomalého kynutí v chladu, kdy se přirozeně vytváří komplexní chuť. Výsledkem je křupavé, voňavé pečivo, pro které se budete do našich řemeslných pekáren v Brně a v Praze rádi vracet.

William & Thomas
Jsme Vilém a Tomáš, pracujeme rukama a pečeme srdcem.