Pain aux pistaches
Mladší sourozenec francouzské rozinkové klasiky pain aux raisins. Croissantové těsto namažeme pistáciovým krémem (žádné náhražky, ale pravé pistácie!), zamotáme, rozkrájíme, upečeme, potřeme sirupem a posypeme drcenými pistáciovými oříšky. Tak jednoduché a přitom tak dobré!
Pain aux pistaches [pɛ̃ o pistaʃ] je jeden z mála důvodů, proč milujeme pondělky. Jen v ten den ho totiž pečeme v našich pekárnách v Brně a v Praze.
75 g
Informace o alergenech a složení na vyžádání u prodejce či na e-mailu obchod@wtbakery.cz
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energie | 2886.00 kJ / 689.00 kcal |
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny | 43.00 g / 25.00 g |
Sacharidy / z toho cukry | 67.00 g / 30.00 g |
Bílkoviny | 8.40 g |
Sůl | 0.78 g |
Z pece do ruky
kdy a kde si můžete produkt Pain aux pistaches dopřát?