naše pečivo

Zobrazení
croissant mandlový

croissant mandlový

Náš nejžádanější a nejmilovanější speciál. Upečený croissant rozkrojíme, potřeme mandlovým sirupem a mandlovým krémem, obalíme v plátcích mandlí a upečeme podruhé. Hotové nebe v ústech!

z pece do ruky:

Pátek

Speciály

pain aux raisins

pain aux raisins

Rozhodli jsme se nepoužívat českou podobu názvu – rozinkový šnek. Bylo by to zneuctění této perly francouzské pekařiny. Je z máslového croissantového těsta a je v něm tolik rozinek (máčených v rumu), kolik se do něj vejde.

z pece do ruky:

Úterý

Speciály

pain aux pistaches

pain aux pistaches

Mladší sourozenec francouzské rozinkové klasiky. Croissantové těsto namažeme pistáciovým krémem (žádné náhražky, ale pravé pistácie!), zamotáme, rozkrájíme, upečeme, potřeme sirupem a posypeme drcenými pistáciovými oříšky.

z pece do ruky:

Pondělí

Speciály

fougasse

fougasse

provençale

Speciální provensálský chléb, který si můžete chytnout pouze v naší pekárně. Navrch křupavý, uvnitř nádherně vláčný.

z pece do ruky:

Čtvrtek

Speciály