naše pečivo

Zobrazení
bageta pšeničná

bageta pšeničná

Naše bageta nezkazí žádnou snídani, svačinu, oběd ani večeři. Sluší jí to stejně s máslem a marmeládou i s natenko krájeným rostbífem a hořčičnou remuládou. Jen jednu věc nemá ráda – balení do igelitového pytlíku.

Bagety pečeme ve dvou velikostech – 280 g a 140 g.

z pece do ruky:

Pondělí, Úterý, Středa, Čtvrtek, Pátek

Slané

bageta se sušenými rajčaty

bageta se sušenými rajčaty

a oreganem

Francouzská pšeničná bageta se sušenými rajčaty té nejvyšší kvality. Používáme sušená rajčata odrůdy San Marzano z jihu Itálie, pečlivě vybraná a ručně solená.

Bagetu pečeme ve dvou velikostech – 280 g a 140 g.

z pece do ruky:

Pondělí

Slané

bageta se slaninou

bageta se slaninou

a cibulí

Do našeho pečiva dáváme jen to nejlepší. Proto jsme dlouho hledali nejvhodnější slaninu, pokud možno bez éček. A nakonec jsme našli! Chuť a vůni dokresluje restovaná cibulka.

Bagety pečeme ve dvou velikostech – 280 g a 140 g.

z pece do ruky:

Středa

Slané

bageta s černými olivami

bageta s černými olivami

a tymiánem

Chuť černých oliv vás expresně přepraví z Moravy rovnou do Středomoří. Tuhle bagetu si vychutnáte nejlépe čerstvou s mističkou extra panenského olivového oleje, do které si ji budete namáčet.

Bagety pečeme ve dvou velikostech – 280 g a 140 g.

z pece do ruky:

Pátek

Slané

croissant se slaninou

croissant se slaninou

Croissant naslano, do kterého jsme přidali plátek skvělé slaniny vyráběné bez použití „éček“.

z pece do ruky:

Čtvrtek

Slané

pain de campagne

pain de campagne

francouzský kváskový chléb

Výroba francouzského venkovského chleba trvá tři dny. Ale vám vydrží klidně čtyři. Tedy pokud ho nesníte.

z pece do ruky:

Pondělí, Úterý, Středa, Čtvrtek, Pátek

Slané

toastový chléb

toastový chléb

máslový

Naše zhmotněná představa o tom, jak by měl vypadat a hlavně chutnat kvalitní toustový chléb.

z pece do ruky:

Pondělí, Úterý, Středa, Čtvrtek, Pátek

Sladké